Dtbs og fraværet av ossifikasjonskjerner i 6 måneder

Fortell meg, hvilke problemer hadde du som fikk deg til å gå til en lege? Hva skal jeg være oppmerksom på?

de laget bare ultralydrør først i 2,5 og deretter i 4,5 måneder og de så ikke ultralydkjernene. Nå vil jeg se etter hvor de lager en datamaskin X-ray. De sier det er bedre synlig kjerne

Fortell meg, hvilke problemer hadde du som fikk deg til å gå til en lege? Hva skal jeg være oppmerksom på?


Den planlagte ultralydsscanning viste dysplasi, Freyka hadde en pute i 4 måneder, da viste en røntgen at vinklene var normale, dvs. dysplasi korrigert, og kjernen samsvarer ikke med alder av månedene ved 5: 010:
Det er registrert.

Den planlagte ultralydsscanning viste dysplasi, Freyka hadde en pute i 4 måneder, da viste en røntgen at vinklene var normale, dvs. dysplasi korrigert, og kjernen samsvarer ikke med alder av månedene ved 5: 010:
Det er registrert.

Og hvor mange timer om dagen hadde du denne puten?

Den planlagte ultralydsscanning viste dysplasi, Freyka hadde en pute i 4 måneder, da viste en røntgen at vinklene var normale, dvs. dysplasi korrigert, og kjernen samsvarer ikke med alder av månedene ved 5: 010:
Det er registrert.

Og hvor mange timer om dagen hadde du denne puten?

Kanskje noen også hadde det samme. De sa ikke satt på beina, jeg legger ikke. Crawling bare starter ut. Hvem vil fortelle deg hvordan noen ble behandlet? Hva ble foreskrevet. Legene sier ikke bekymre seg.

Vi hadde også ikke ossifikasjon, vi bar Freyka pute i 2,5 måneder uten å fjerne den, gjorde elektroforese og masserte det et par ganger. Så gikk de til Voloshin i Turner - han sa alt er bra! ;)

de laget bare ultralydrør først i 2,5 og deretter i 4,5 måneder og de så ikke ultralydkjernene. Nå vil jeg se etter hvor de lager en datamaskin X-ray. De sier det er bedre synlig kjerne

Les in-net litteratur om dette emnet. De skriver at kjernene er dannet opptil 6 måneder, så hvis de ikke er til stede på 3 måneder, er det ikke nødvendig med behandling.

Kanskje noen også hadde det samme. De sa ikke satt på beina, jeg legger ikke. Crawling bare starter ut. Hvem vil fortelle deg hvordan noen ble behandlet? Hva ble foreskrevet. Legene sier ikke bekymre seg.

Gjør ultralyd om 10 måneder, ingen kjerner. Vi drikker kalsium, magnesium og chelat, elektroforese ble også foreskrevet, men de bestemte seg for ikke å gå til epidemien i et halvt år. Ortopedisten sa ikke å bekymre seg.

For en nøyaktig diagnose bør det utføres en røntgen, ikke en ultralyd.
ultralyd informativt opp til to måneder baby.
Men jeg visste ikke umiddelbart det, men fortsatt.
vi gjør bare røntgenbilder nå.

Fortell meg hvor du kan røntgen. Så mange Uzi har gjort at vi ikke lenger vil gjøre det. Vi vil ha en datamaskin. X-ray. Takk

og vi har et problem med kjernene.
Elektroforeseen ble utført, og ultralydet gjentas om 5 måneder, kjernene ser på 3.
Da var vi syk, karantene, etc., generelt, bodde hos et besøk til ortopedisten
Umiddelbart fra det nye året, la oss gå til det nye e / forez-kurset
også massasje, saltvann flasker
Kalsium-max ble også tildelt oss, men det er ikke funnet hvor som helst. :(
Jeg gir vakuum hver dag, ca 50g

Jeg håper virkelig at våre kjerner kommer tilbake til normal: 091:
baby står opp i barneseng, ingen måte å forby

ikke bekymre deg! vi hadde heller ikke, dukket opp på 7 måneder
de gjorde en aktiv massasje, hvite D3-dråper, saltbad og paraffindukker påført leddene og alt det livlige.

vennligst fortell oss hva parafin servietter er.
Hvordan ble de laget og hvor ofte?

åh ja, fortsatt vit.d gi

Vi også i 3,5 hadde ikke dem til venstre i det hele tatt, dukket opp til høyre litt - kvartsbehandling og kalsium ble tildelt moren (vi er på GW). Deretter utnevnte ortopederen en massasje og en varmepute. 11. La oss gå sjekket. Alt blir bra.

Fortell meg hva var foreskrevet kalsium for ammende mødre?

vennligst fortell oss hva parafin servietter er.
Hvordan ble de laget og hvor ofte?

åh ja, fortsatt vit.d gi
i apoteket kjøpe medisinsk paraffin, tok jeg i staten. apotek i reseptbelegget.
hjemme smelter du det i en beholder på ovnen og hell den på bleen (bare se at det ikke er veldig varmt, ellers kan bleen bli spist, brent).
kult: ded:, det fryser litt og setter denne bleen på barnet i 15 minutter.
Jeg ble forklart så) du kan bare hente denne paraffin i bleen, ikke nødvendigvis tørker.

Kan trenge en UFO (sole seg under kunstig sol). paraffin servietter - trolig betyr Teplovit? Disse er klare paraffin + ozokerittplater. Selges på apotek.

Hvis jeg ikke gjør feil, solgte vi under denne solen, virkelig fra snot.

Takk for navnet på disse servietter!

Vi gjorde 4 kurs foreza allerede.
Og kalsium med fosfor og trental på ryggen, og noe annet, husker jeg ikke.
Noe er ikke våre kjerner.
Vi venter på et og et halvt år, og vi vil igjen gjøre røntgenstråler, det kan vises: 091:

det er ingen i det hele tatt. eller hvor mange mes. har de utviklet seg?

vi har så langt gjort bare en e / forez, det ser etter meg at etter at det ble bedre, fordi det ikke var noen kjerner i 3 måneder, og etter e / f om 5 måneder utviklet kjernene med 3

det er ingen i det hele tatt. eller hvor mange mes. har de utviklet seg?

vi har så langt gjort bare en e / forez, det ser etter meg at etter at det ble bedre, fordi det ikke var noen kjerner i 3 måneder, og etter e / f om 5 måneder utviklet kjernene med 3
Ja, de er ikke i det hele tatt. Den siste røntgenstrålen ble gjort per år. Neste tur til legen i 1,5 år.
Det var ingen kjerner.
Samtidig er barnet helt fysisk utviklet, ttt, som jeg allerede skrev.

6 måneder - ingen ossifikasjonskjerner - diagnose av rickets

alkalisk fosfatase + røntgen av beinene i håndleddene - dette er standarden for diagnose.

Dette er en egen analyse, det er ikke inkludert i generell biokjemi.
fortsatt trenger å se på kalsium og fosfor i blodet.

Vi er nå 6. I morgen, ifølge kirurgens instruksjoner, går vi til ultralydkontrollen, vi løper alle.. bare for å være..

Jeg spurte kirurgen i resepsjonen hva annet kunne gjøres, unntatt hvordan å vri bena 150 ganger om dagen. Han sa - du kan skru av dem helt: gy: (i et tegneserie) Han sa at

I en måned er det ingen kjerner i prinsippet, de skal begynne å vises i 3 måneder Ellers trenger du fysioterapi. Gå deg selv et sted på ultralydet.
Her spurte jeg konsulenten et spørsmål om hvorvidt han skulle sitte. Konsulent Svar:
Hvis de anatomiske forholdene i leddene ikke er ødelagte, så kan barnet sitte og krype. Skadelig kun vertikal belastning. Normalt dannes kjernene til ossifikasjon av femorale hoder i alderen 3-8 måneder.
Kirurgen fortalte meg at leddene er perfekt dannet, men det er ingen kjerner. Så du kan sitte, høre! Meldingen ble endret av brukeren 03-03-2013 klokka 18:15

Ingen endringskjerner etter 6 måneder (TBS)

Døtre er nå 6,5 måneder og, ifølge resultatene av ultralyd av endringskjerner, ble ikke detektert i det hele tatt. ikke i det hele tatt. Ved undersøkelsen sier ortopedisten (vi går til Chekushev) at barnet er sunt og ikke ser dysplasi. Hvem var det - at kjernen til ossning syntes mye senere enn forventet? (som jeg skjønte - vanligvis med 6 måneder skulle de allerede ha blitt fullstendig dannet). Hvilken behandling ble du foreskrevet? De gjorde massasje, jeg spredte bena, men ikke mye - datteren er veldig irriterende, slik at de ikke kan bevege seg. Veldig bekymret.

Jeg fant dysplasien til sønnen min "oppdaget" av vår ortopedist på barnas sykehus. Jeg trodde at de inviterte en massør, tok et kurs med massasje, gikk til ultralydet, det var ingen kjerne på 5 måneder, uzistkaen så også flatete acetabulære tak. Jeg bestemte meg for å betale en avgift til Vasilistov D. B, han så på sønnen hans, sa at han ikke engang så noen dysplasi, benene spredte seg godt. Jeg anbefalte 8-9 måneder å gå på en røntgen for beroligelse, fordi ultralyd etter seks måneder ikke er informativ allerede, og ofte feilaktig ultralyd diagnoser. Vi gikk til røntgenstråler på 8,5 måneder, vi har alle kjernene på plass, og alt er bra! Det er det! Gå til ortopedisten og gå til en røntgen, hvis de gjør det.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Hvis dette problemet virkelig plager deg, anbefaler jeg også Vasilistova. Chekushev tillater vanligvis ikke unødvendige diagnoser, men noen ganger kan det overses. Jeg har en dobbel mening om ham.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vi har 8 måneder. Det var ingen kjerner. Cheremisina opprettet dysplasi og foreskrev en morderbehandling. Jeg bestemte meg for å gå til Vasilistov først, han sa at det ikke var dysplasi, og mange av kjernene dukket opp senere enn de burde. De kom til ham igjen i en år gammel sunn tilstand.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

det er bare at mange av dem har kjerner nå, men de er fortsatt underutviklede, men vi har fortsatt ikke noe: SHOCKED:

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

ikke panikk! du gjorde nettopp en ultralyd! I en slik situasjon bør det definitivt være en røntgenstråle. Uzi er ikke informativ her. Hvis du er i tvil, gå til Vasilistov, hvis han sier hva som er, kanskje sender han deg med røntgen. han er en av de beste ortopedene, jeg stoler på ham 99,9%

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Helt enig! Tillit er han ble behandlet - var fornøyd. På bosetningen, ved Cheremisina, er en behandling faktisk foreskrevet en slakting, og hun tok en sønn til Chekushev - det er ingen dysplasi, men for forebygging ble det sendt til elektroforese uansett.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

la oss se hva han sier og utnevne Chekushev, hvis vi går til Vasilistov

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Viktigst, er barnet sittende?

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Hun sitter ikke, bare med støtte. alder er normen.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jenter opptil 6 måneder. generelt kan ikke plantes! Bøyen av livmoren skinner. Derfor jo lenger datteren ikke setter seg, desto bedre.
Når det gjelder kjernene - i jenter er de litt tidligere enn i gutter bør dannes, derfor gå til en annen ortopedist. Det kan ikke sies at barnet er sunt, om 6 måneder. nei dem. Og hvis Chekushev mener at det ikke er noe problem, blir det ingen løsning på problemet.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Dette er komplett tull, og det har lenge blitt bevist, årsaken til livmor å bøye er helt annerledes, foruten barnet er allerede mer enn 6 måneder gammelt,
lage en røntgen for sedasjon, det vil sikkert se alt

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

rømt hele Internett - ja, alt blir klart på en røntgenstråle. Jeg ønsket å gjøre det i klinikken - de trenger en doktors henvisning. må først gå til ortopedisten for retningen.
om bøyningen av livmoren etter min mening er dette også en myte. om det faktum at det var på tide å sitte ned, ble jeg fortalt, og en barnelege, en nevrolog og ortopedist.
På bena her kan bare ikke bli satt - dette er ja.
og hvor ellers kan x-ray gjøres?

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

spør Chekushev, la han skrive ned retningen, hvis han motstår, legg ned synd, si at du er veldig bekymret, du vil være 100% sikker og så videre. henvisningen kan gjøres gratis i klinikken samme dag umiddelbart. Du trenger ikke å gå hvor som helst og betale.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

ok! i morgen vil vi prøve! bare i kobber er det nytt utstyr - og dermed mindre eksponering.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vi gjorde en polyklinisk ved TSNTI, det var også godt utstyr

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vi gjorde i Medi-klinikker, utstyret der det er helt nytt, vi nettopp åpnet røntgenrommet, dekodingen leveres av en barnas radiolog. Du kan også ta en retning på Bekeshskaya, men det er store køer.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Og i kobberklinikker med retningen gjorde? men i går ringte jeg der - de sa at de trengte en retning, i dag ringte hun en annen administrator - hun spurte meg ikke om retningen, hun skrev meg på en røntgenstråle.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.
  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Men spørsmålet er - trenger vi å lene oss på kalsium nå?

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

det må snakkes med legen, fordi kroppen ikke alltid er nødvendig av kroppen. i slike tilfeller blir kalsiumelektroforese gjort topisk.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Datteren hadde heller ikke noen nukleoli lenge, og legene likte ikke beina i det hele tatt, derfor var Krivovaty (av forskjellige lengder) skilt som en gymnast av en god en). + Rickets i en lys grad sett.
Elektroforese ble gjort 2 kurs med kalsium på hofter, massasje 4 kurs opp til et år. Som et resultat de gjengitt (xenti) - alt er bra. Jeg gikk på 11 måneder, selv om jeg ikke hadde forventet noen så tidlig fra henne))
Jeg vil likevel anbefale Cheremisina. Hård, men ser alt. IMHO.
Kalsium kan være nok for kroppen, bare på rett sted, blir det ikke absorbert.
Alt blir bra.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

takk! bare om kalsium i tvil - kanskje det er nok - tennene klatrer allerede, men det er ingen kjerner: DEVIL:

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vi også, kjernene ble dannet senere, vel, så vi ble fortalt av ultralyd, da dro vi til Cheremisin. Vasilistov sa ikke å panikk, viste seg faktisk å være riktig, og vi begynte ikke å bestråle barnet med røntgenstråler. Gå til ham en gang så bekymret, han er virkelig en god spesialist.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Og vi hadde ingen kjerner på seks måneder. De masserte hjemme, bad med havsalt ble tatt. På 9 måneder oppstod nukleolene bare, men de små er ikke av alder. Og legen (i det hele tatt, glemte navnet hans, muzhchinka i alderen) sa at alt er normalt, de er bare litt tregere i utviklingen, og dette er ikke noe forferdelig.
Og så husker jeg for bekymret.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vi vil bare få Vasilistov på 1,5 måneder (han går på ferie). I dag var det på Chekushev. Utnevnt e / forez, massasje og ultralyd i 1,5 måneder. Røntgen sa at det ikke er nødvendig. Jeg har rett på tap - å gjøre en røntgen eller å lytte til Chekushev.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

i samtykke godtar, en god ortopedist, men nå sannsynligvis flyttet til fyret

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vasilistovene er tross alt to: Far og sønn, begge på ferie? De er veldig gode spesialister. Og ikke bli motløs på forhånd - du skjønte det i tide, opptil et år forsvinner mange sår.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jeg ønsket å komme til den eldste

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jeg vil råde det motsatte av en sønn - Dmitry Borisovich. Jeg tror de fleste av dere sender det til ham.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Til Vasilistovu D.The. vi gikk, han er leder av avdeling for ortopedikk på Bekeshskaya. At han fortalte oss at ultralyd etter 6 måneder. Ikke informativ allerede, det er bedre å gjøre en x-ray.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

yngre 100% er ikke verre. selv om vi var på eldste, men jeg hørte mye om den andre også.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

og den yngre ladingen hvor det tar?

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vi (Toddie Jr.) hadde en tode. Han fant sin personlige nettside på Internett og der han hadde et mobilnummer. Han ringte, han satte seg for å gå til sykehuset til Bekeshskaya. Dessverre ble telefonen fjernet som unødvendig (siden vi allerede er store).

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vasilistov db aksepterer i laboratoriediagnostikk på pushkin 45

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jeg hadde personlig, både snakket med DB, og sa at hvis noe er i tvil, samråder han alltid med faren, eller til og med ber om å se barnet og omvendt. Det vil si at de gjør kollektive beslutninger samlet. Så her er det ikke Jeg ser forskjellene til hvem som skal gå. De er gode spesialister.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

På 6 måneder hadde vi mindre enn en 3 måneder gammel baby. Utnevnt i tillegg til ultralyd og røntgenstråler. Etter det ble en massasje, elektroforese med kalsium, Vit D 4 dråper, og calzemin foreskrevet. Den ortopediske legen Cheremisina så på.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jeg glemte også å utnevne et bad med havsalt hver annen dag, i 2 måneder, men jeg kan gå galt.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

pannekake her prisene vokser - i et laboratorium. Vasilistovo Junior opptak koster så mye som 800 rubler: SHOCKED: Hvis du går direkte til ham for Bekesh, det er også 800

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

ndaaa. fordi som annonsert.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

den eldre har 650 gni.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

laget i dag en røntgen i kobberklinikkerne. Jeg så ikke bildet av kjernene (jeg har sett på hvordan det ser ut på internett), og radiologen skrev i konklusjon: aldersnorm, det er ingen avvik. Vel, Gud, vi har ingen dysplasi! Vi vil bety at mens du gjør massasje med elektroforese som Chekushev utnevnt, så går vi til ultralydkontrollen etter en og en halv time, og deretter til et ortopedisk besøk. Vel, la oss håpe at våre nukleoler vil øke på den tiden

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Kjernene er hvite baller midt i studiefeltet. Det skjer at ikke hver lege ser dem. Så du gjør det bra! Gratulerer !: THUMBS UP:

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jenter, fortell meg. Min eldre hadde ikke endringskjerner ved ultralyd. Jeg husker ikke alderen nøyaktig: 5-6 måneder. Og ingen har gjort noe oppmerksom på dette. Og hva er dette fulle av hvis de ikke er? Eller vises de nødvendigvis?

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.
  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

vises. ganske enkelt, hvis ikke, da er det umulig å sette det på beina med vilje og plante det i en walker. til barnet selv setter seg og står opp.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Er klart. Vel, vi brukte ikke turgåere. Og da trodde jeg virkelig at det ikke var nok, men jeg vet ikke. Takk

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

det var et annet spørsmål - er massasje gjort med elektroforese samtidig? eller er det bedre å dele disse to prosedyrene i tide med en pause på en time eller mer? Noen sier at massasje er så umiddelbart Forez, og noen sier at det er så galt, og det er nødvendig å skille minst en times intervall hvordan man skal være - jeg vet ikke. til hvem var hvordan de gjorde og var resultatet av forez generelt?

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vi ble rådet til å massasje først, så Forez, tilsynelatende under massasjen blir utvekslingssystemet aktivert og foredraget absorberes bedre, noe sånt. Bare under ingen omstendigheter, fordi Hvis du først lager Forez, og deretter - Massasje, vil hele medisinen bli fjernet fra kroppen under massasjen.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vi har sett på klinikken. og fant ut om henne ved en tilfeldighet. Hun inviterte en massør til en generell massasje, og hun snakker bråttom til ortopedisten. Jeg kom til TsNTI og sa dette, og Cheremisina så, sa det forsømte scenen. Ingen kjerner. Det er også noe der (jeg forstår det ikke riktig), sa jeg om vi ikke har tid til et år, da operasjonen. Vi var 6,5 måneder gammel. Har foreskrevet perinka, massasje og elektroforese med kalsium. Massasje og forez kom hjem. Først, massasje, så umiddelbart forez gjorde. Takk Gud for et år klarte)))

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

og hvordan massøren så?

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

og dette hadde en perinka? hvor mye tid? Og hvor mange kjerner har vokst? Vi avsluttet løpet av massasje og forez, nå på 8 måneder vil vi gå til ultralydet. Jeg håper virkelig at våre kjerner allerede kommer til syne på den tiden

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vi gjorde en ultralyd på 8 måneder, våre kjerner begynte å vokse, men fortsatt svært små. Vi dro til resepsjonen til senior Vasilistov. Han så raskt på sin datter, sa at beina var skilt godt, og kjernene ville vokse. da bestemte jeg meg for å vise ham vår røntgen som ble gjort 2 måneder siden. Han sier at vi har dysplasi på røntgenstråler, vi trenger akutt behandling. Jeg skrev for å ha på seg uten å fjerne dekkene Vilna! Jeg er sjokkert! hva jeg skal gjøre nå, vet jeg ikke! til hvem andre skal gå. Dekket koster nesten 3000, da barnet vil reagere på det - det er ikke klart, fordi hun virkelig ikke kan krype eller rulle over i det. Jeg sitter kortere og roper hva jeg skal gjøre neste jeg ikke vet.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

har du alle de vanlige røntgenstrålene? Er det målt vinkler på bildet?

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Røntgenstråler ble gjort på medisinsk klinikk. Fakta om saken er at radiologen ikke engang måler vinklene, bare skrev at alt er normalt. og basilikumerne sa at hjørnene er dårlige

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

er fantastisk. vinklene ser bare ut. vi i klinikken på bildet måler dem umiddelbart

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Slik med en radiolog var vi ikke heldige

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Inna, du burde roe seg først og deretter bestemme deg selv - hvorfor trenger du å gå til noen andre? For å høre at barnet er normalt, eller igjen kontroller at diagnosen er riktig? Vasilistov er en god spesialist, vel, hvis du fortsatt er i tvil, gå til sønnen hans, vil jeg helst gå til ham.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Alt var akkurat det motsatte for oss. Først kom vi til resepsjonen til Vasilistov D. B etter 4 måneder. Etter massasjegangen så jeg godt ut og sa at vi ikke har dysplasi, men bare hvis vi har en røntgen på 7-9 Jeg gikk til røntgen på 8,5 måneder på Medi-klinikkene, der radiologen beskrev alt i detalj og sa at alt er bra med oss, vi har kjerner og tak i rekkefølge og vinkler, måler vi vinkler. Hvordan visste Vasilistov hvilke vinkler, hvis verdiene ikke er skrevet? Kanskje bildet har verdier?

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

du har sannsynligvis kommet deg til en radiolog for barnet, og da vi gikk, var han på ferie, så du gikk til en vanlig radiolog. Han angav ikke noen størrelser i det hele tatt. Basilister prøvde selv å måle noe der.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Datteren min på 6 måneder var mindre enn 3 måneder. Gjør ultralyd og røntgenstråler, og foreskrevet en lastdose av vit D, calcemin, massasje, elektrofarer med kalsium. De sa det på bakgrunn av rickets.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vår freink (som det kalles så) ble tildelt oss i nesten et halvt år. Jeg var hysterisk. Masseuse beroliget og sa at barnet skulle bevege seg. og ikke lyve som en dukke. Kledde ikke og alt var bra.
Kanskje ring til Medmix og fortell ham å gi deg en normal beskrivelse, og ikke bare normen.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vel, hvis legen selv har målt hjørnene, hva vil de si? Det samme vil skje.
om bevegelsen av barnet: i noen tilfeller, i tbs dysplasi, er det generelt umulig å plante og sette på ben, dette er fulle av forverring. pluss bena skal alltid være i skilt tilstand, slik at alt er formet riktig, det er ikke for ingenting at disse fjærene, etc. ble oppfunnet.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Inna, hvis du fortsatt veldig mye håper på et mirakel, gå til en annen lege, bare for å berolige din sjel (hvis du kan kalle det som). Eller samle med ånden, kjøp disse mellomrom, barnets helse er den dyreste. Du kan kjøpe bøy, de gjør ingenting når de blir slitt, men det blir 2 ganger billigere, selv med levering fra en annen by.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

bare røntgen denne 2 måneder gamle. I løpet av denne tiden masserte vi, forez, smt, lfk. Jeg tror jeg trenger et nytt øyeblikksbilde her før jeg foretar en slik diagnose og trekker konklusjoner. så jeg vil gå og be om henvisning på røntgenstråler til chekushev og kanskje til Vasilistov Jr. la oss gå

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.
  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Inna, jeg er helt enig med deg, gjør alt dette du har planlagt, men ikke på en slik måte at røntgenstrålen igjen var langvarig. I din situasjon, hvis du virkelig ikke tar tid og håper på et mirakel, må du akselerere raskt. Jeg begynte å behandle datteren min i en alder av 5 dager, vi har også ortopedi, men den andre er helt annerledes. Og nå ser jeg tilbake med frykt, kan jeg forestille meg hva jeg ville gjøre, hvis barnet allerede var stort og ikke hadde mulighet til å flytte, klarte vi bare å gjøre alt i barndom, nå bare å støtte terapi, men dette er tull. Bare opptil et år hvis du fortsatt kan behandles, kan alt bli løst, så mye vanskeligere. Nå få styrke og gå videre, så husk ikke hvor vanskelig det var.

Ingen endringskjerner i 6 måneder.

En slik "diagnose" ble satt for oss ved ultralydet på 6 måneder... Nå går vi for massasje og elektroforese, vi drikker høyde... Men problemet er at Artyom allerede sitter og nylig har begynt å stå på støtten. De sier CATEGORISKT ikke, men hvordan kan jeg få ham til ikke å gjøre det. Vi skal avslutte løpet av massasje og om 8 måneder går vi igjen til ultralydet, men jeg tror at de ikke vil vises så raskt (((((

På badet bade vi egentlig ikke, men bare stå og hold på siden og vil komme seg ut)

Hvem hadde noe sånt? hvordan å takle? Hvordan ble du behandlet? når syntes kjernene?

Yulia, og hvor ultralydet gjorde? På Gagarin? Ortopedisten liker ikke alle TB og sender alle til en ultralydsskanning.

Oppriktig vet jeg ikke. Jeg tok hint av legen med en gang, og selv gikk ikke engang dit. Det er lettere for meg å gå til Kiev - det er en velsignelse og på venstre bredd er det mange klinikker som gjør ultralyd på TB leddene

en gleder seg - skogen under nesen hans)

Julia, noen rydde opp. Her vil jeg svare, slik at det ville være tydeligere hvorfor vi var uten leger))

Med andre gikk alt etter planen. Med en datter bare en kirurg i 3 måneder. og oculist. Vår barnelege var så innpakket at vi prøvde å gå gjennom tid og til den første barnelege. Og noen ganger veide sykepleieren bare alt. Og med den yngre hadde vi også bare en kirurg. Det var ingen nevrolog i vår by. Vi er bare i november fra Odessa-regionen. har flyttet. Og her bor jeg i Kalita. En barnelege i det hele tatt. så vi gikk forbi alle))

Og så leser jeg at en viss Lisovskiy gjorde en ultralydssøk der (en av de tre), og han gjorde det til oss i Brovary.

Vi også, hadde ikke dem klokka 6, og også dysplasi av TBS (((jeg vet ikke meg selv, jeg er veldig bekymret.

Jeg ville gjøre en annen ultralyd.

Ikke bekymre deg. Hvis det var noen form for underutvikling av leddet (når profstansene ble utnevnt, da var det mild dysplasi), så er det nesten alltid en forsinkelse med disse kjernene. Vel, ultralyd gir ikke 100% nøyaktighet, det avhenger av enheten, på legen. En røntgen er mer nøyaktig, men det er ikke foreskrevet bare i tilfelle.

IMHO - behandles, ikke la stå lenge på stativet vertikalt. Opplasting av støvlene til toppen gir en annen vinkel på leddene, så det ser ut til å ikke være skadelig. Det er også en vits i at svake ledd uten endringskjerner under påvirkning av tyngdekraften (og kroppens vekt) kan komme ut av leddets sek og resultere i subluxasjon. Bak dette og vær forsiktig så du ikke overstyrer

Takk, jeg vil gi ham min vilje, men ikke lenge, du kan ikke også traumatisere psyken, og så er det så mange tap når jeg tar det bort fra støtten)))

ikke alt er så skummelt som de skremmer... massasje, forez vil fikse alt. Jeg kan ikke, med øynene hans, dø pah pah pah på deg! ikke bli syk!

Dtbs og fraværet av ossifikasjonskjerner i 6 måneder

Relaterte og anbefalte spørsmål

3 svar

Søkeside

Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 95,3% av spørsmålene.

Når kjerne av ossifikasjon hofteledd i nyfødte?

Ossifisering i bekken i bekkenet skjer i løpet av de første tjueårene av menneskelivet. Selv under graviditeten, forekommer embryoer i kjernen av ossifikasjon av hofteleddene i fosteret, fødselsfrekvensen er 3-6 mm.

Anatomiske egenskaper

Kernens primordia i leddposen til hofteleddet vises i løpet av tredje til femte måneders graviditet. Så hvor nøyaktig i denne perioden er dannelsen av humant benvev. Hos nyfødte når ossifikasjonskjerner tre til seks ml i diameter. Det er tilfeller av utvikling av kjerner først i den åttende måned av graviditeten. Derfor er det så viktig at barnet er født på full sikt.

I tre til ti prosent av tilfeller av normal utvikling og rettidig levering, har barnet ikke baller i hofteleddet. Eller de er veldig små. Men normalt kan ballene vokse til ønsket størrelse med 4-6 måneder. Den fulle utviklingen av hofteleddet varer opptil 20 år. Men med fem eller seks år, bør kjernen være ti ganger større enn ved fødselen. I fravær av denne standarden er det behov for å se etter utviklingspatologi.

Rollen og funksjonen i kroppen

Mangelen på kjerner av ossifikasjon av hofteleddene hos spedbarn eller deres utilstrekkelige vekst opptil et år kan provosere problemer med utviklingen av muskel-skjelettsystemet. Den normale veksten og funksjonen av artikulasjonskulen påvirker den rette utviklingen av bekkenet som helhet. For å la barnet lære å gå, må du holde torso i en stilling.

Patologisk tilstand av kjernen

Forsinkelsen i dannelsen av kjerner av ossifikasjon av hofteleddet eller deres fullstendige fravær i det nyfødte er i de fleste tilfeller en alvorlig patologi. Som senere påvirker utviklingen av leddet betydelig. Når du undersøker en baby, ser legen på hans helse, som bestemmer i hvilke tilfeller den langsomme veksten av kjernene er patologisk, og når det er normen.

I fravær av hip dislokasjon, er den langsomme veksten av ballene i leddet generelt ikke ansett som en farlig patologi. Men med alvorlige brudd på muskuloskeletalsystemet, er forekomsten av dislokasjon på grunn av mangel på kuler i leddet, det er nødvendig å umiddelbart begynne behandlingen.

Årsaker til unormalitet

Tilfeller når senkjerner av endring forekommer eller deres vekst er forsinket, kan utløses av en rekke årsaker. Grunnlaget for denne patogenesen er:

  • diabetes mellitus;
  • patologiske metabolske forstyrrelser;
  • hypertyreose;
  • Rickets (forekommer i halvparten av nyfødte);
  • kunstig ernæring.

I de fleste tilfeller er utilstrekkelig utvikling av kjernene ledsaget av en slik medfødt patologi som bekkenleddysplasi. Ofte er jenter utsatt for en slik forflytning av hofteleddet. I dette tilfellet faller ikke lederen av lårbenet og sentrum av kjernen, det er en underutvikling av hulrommet og den proksimale delen av lårbensbenet.

Årsaker som forårsaker dysplasi og underutvikling av kjerner:

  • smittsomme lesjoner under svangerskapet;
  • arvelige faktorer;
  • morens gamle alder;
  • sterk toksisose under graviditet
  • plasser babyens skinker fremover.

Farlige symptomer i underutviklede kjerner

Dysplasi utvikler seg under graviditet, men etter fødselen, på bakgrunn av denne patologien, er det en dislokasjon av lårhodet som følge av belastningen på leddet. Det er sprains som er et farlig symptom på problemer med utviklingen av bekkenkjerner.

Det finnes slike typer offset:

  • Pre-dislocation - det er begrenset evne til å spre barnets ben, som tidligere ble bøyd i en vinkel på nitti grader. Økt muskelton i bena, det er ikke noe symmetrisk arrangement av brettene på lårene og skinnene.
  • Subluxation - forkortelse av beinet i forhold til den andre, følelsen av et klikk når bortførelsen fører til lårbenet (benets hode glider av i leddhulen).
  • Dislocation - et klart brudd i perioden med å gå (muskelspenning, begrenset funksjonalitet i hofte på tidspunktet for benabduksjon, etc.).

Når forskyvningen av leddet er dannet, observeres svakhet i baken, og som et resultat er en lem kortere enn den andre. Opptil et år kan barn lempe, og med en bilateral lesjon i en baby, duck gangen.

Med bilateral patologi i utviklingen av kjerner, tillater ikke legene dette til et alvorlig problem. Hva kan ikke sies om fellesens ensidige underutvikling.

diagnostikk

Hvis du observerer de ovennevnte symptomene på bekken utviklingsforstyrrelser hos et barn, bør du umiddelbart kontakte en ortopedist. Han undersøker barnet, intervjuer historien om klager, spesielt under graviditeten. Deretter utnevnes en ultralydstudie. Det er den tryggeste og informative for babyen. Ved hjelp av ultralyd, kan du oppnå data om tilstedeværelse og størrelse av kjerner av ossifikasjon for å bestemme funksjonaliteten.

I sjeldne tilfeller foreskriver legen røntgen. Med sin hjelp er soner og parametre for ossifisering av hofteleddet tydeligere. Men røntgenstråler har en skadelig stråling på barnets kropp, så det anbefales ikke for barn, og spesielt opptil tre måneder.

Behandlingsmetoder

Etter diagnose er riktig behandling foreskrevet. Det viktige poenget er at barnet er forbudt å sitte eller gå, hviler på føttene. Disse tiltakene bidrar til tap av oppnådde behandlingsresultater. Derfor er foreldrenes oppgave å organisere et trygt tidsfordriv for barnet.

  • Forebygging eller behandling av rickets (drikke vitamin D, hjelper ultrafiolett stråling også).
  • Det er nødvendig å bære et spesielt dekk, ved hjelp av hvilket det riktige arrangementet av delene av hofteleddet i seg selv, samt deres tilstrekkelige utvikling, oppnås.
  • Elektroforese med fosfor, kalsium og bischofitt i fellesområdet.
  • Massasje og treningsbehandling.
  • Elektroforese prosedyre med euphilin på nedre rygg og sakrum.
  • I badet legg til havsalt.
  • Parafinforinger på stedet av skjøten.
  • Periodisk ultralyddiagnostikk for studiet av sykdommens dynamikk.

Hvis alle legenes instruksjoner observeres, forsvinner alle brudd på kjerneutviklingen innen syv til åtte måneder. For å unngå problemer, følg et par forebyggende tiltak:

  • balansert kosthold for gravide og ammende mødre;
  • Det riktige kostholdet til barnet (kosttilskuddene administreres fra fem til sju måneder, ikke senere);
  • massasje for babyer;
  • går i frisk luft;
  • bruk av vitamin D i perioden høst, vinter og vår;
  • månedlige pediatrician eksamener.

Video "Dysplasi for Dr. Komarovsky"

I videoen vil du se uttalelsen av Dr. Komarovsky på hip dysplasi.

På 6 måneder er det ingen ossifikasjonskjerner

Melding DNE »fre 16 mai 2014 11:26

Melding til Tuu-Tikki_190971 »Tue 28 Okt 2014 12:15

Melding DNE »Tue 28 Okt 2014 15:53

Melding DNE »Tue 28 Okt 2014 19:50

Melding til Tuu-Tikki_190971 »Tue 28 Okt 2014 10:27

Melding DNE »Ons 29 Okt 2014 10:56

Melding DNE »Fre 31 okt 2014 15:49

Svært oppmuntrende legen fortalte deg.
Det vil løpe på egenhånd og føre et normalt liv, veldig glad.
I mellomtiden vil han leve til 40 år, stirre og medisin vil komme opp med noe interessant.

Lykke til med sønnen din og helsen!

Melding Sashka_UA_193131 »fre 14 november 2014 10:48

Melding DNE »Lør 15 Nov 2014 15:11

Melding til Sashka_UA_193131 »Mån Nov 17, 2014 10:33

Melding DNE »ma 17 november 2014 16:39

Melding ksjyxa5_194149 »Lør 13 desember 2014 18:49

God kveld. Vi har også lidd dette problemet. Min sønn, 6 måneder gammel, så TPA og skrev at det ikke er noen ossifiseringssentre i hofteleddene. Vi har allerede kjøpt en avledningsenhet, ikke blitt løst i lang tid. Fortell meg, vær så snill, og noe annet ble også tatt for behandling og i hvor lenge barna blir vant til denne enheten.

Post redigert av moderator. Forumspråket er russisk. Vær snill mot fremtiden, hold dette i bakhodet.

ossifikasjonskjerner.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar.

Opprett en konto

Registrer deg for en konto. Dette er enkelt!

Logg inn

Er du allerede medlem? Logg inn her.

Aktivitetstape

Olivier med reker.

Elena @ 2018 @ Mor av to prinsesser! kommenterte et spørsmål fra _Kukuruzyanka_ i Spørsmål

Bruiser uten grunn?

Ko®itz @ kommenterte 1katerinas spørsmål i spørsmål

Problemer med barnehagen

Curly Straight kommenterte Sibas spørsmål i spørsmål

Den andre frossen på rad.

Tatyana))) kommenterte et spørsmål fra Nakabyaka i spørsmål

Etter overføringsmodus, helsetilstand, utslipp, etc.

Fennec svarte på Аленка_Пелёнка's emne // i Reproduktive teknologier: AI, ECO, IKSI

Svingende forhjul.

mashadasha lagt til spørsmål i spørsmål

ECO i UKRAINA

Vinmama svarte på et emne

Ovarieutmattelsessyndrom. IVF med SIA

Mallory svarte på emnet Аленка_Пелёнка // i Reproduktive teknologier: AI, ECO, ICSI

Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal spørre

Hedera kommenterte et spørsmål fra bruker Puzyuha i Spørsmål

IVF, IVF + ICSI (IMSI)

\ Annabel // svarte på en brukeres emne

  • All aktivitet
  • hoved~~POS=TRUNC
  • spørsmål
  • ossifikasjonskjerner.

Reproduksjon av nettstedsmaterialene er kun mulig med den aktive direkte linken til www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Alle rettigheter reservert.

samfunnet

Butikken

Viktig informasjon

Vi bevare cookies: det hjelper nettstedet til å fungere bedre. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, vil vi anta at det passer deg.

Sibmama - om familie, graviditet og barn

Fravær av ossifikasjonskjerner

Meldingen Ksyu. Torsdag 26 januar 2006 20:11

Meldingen Old Yaga »Tue Jan 26, 2006 20:28

Meldingen Megan »tors 26 jan 2006 10:37

Xu, jeg er redd at svaret mitt ikke vil tilfredsstille deg, men.

Vi gjorde en hip ultralyd på Kovtun om 2 måneder. Det var enkle kjerner av forening, vi ble fortalt at det egentlig ikke var nok, selv om det i prinsippet ville komme ned for vår alder. Vi ble fortalt at de syntes å være opptil 6 måneder. dannes.

På den annen side, hvis dette var alvorlig, ville legen sannsynligvis ikke ha skremt deg.

En Greta Melding »Tue 26 Jan 2006 10:55

Budskapet til Nagy "tors 26 jan 2006 23:58

Kjøp lærebok Selivanova frants.yaz. 6,7,8 cl> 2011 s / s, kan bli veldig mye brukt!

Kjøp (Rosman) Harry Potter Half-Blood Prince eller utveksling for Goblet of Fire (Rosman). Korrekt oversettelse!

Meldingen Ksyu »fre 27 jan 2006 11:47

Takk skal du ha for svarene. Hmmm. For å være ærlig, forventet jeg å høre noe som: Ja, det var slik, nå er alt OK! Vel, eller noe sånt. Nå redd du meg. Registrert til ortopedisten. La oss gå med resultatene av ultralyd, jeg vil spørre deg alt der. Selv om ultralyd og barnelege sier i en stemme at ortopederen ikke er nødvendig. De sier at det er for tidlig å drikke kalsium, men massasje, treningsbehandling, elektroforese med kalsium - akkurat. Vi svømmer også - også lading. Generelt ble jeg forvirret.

Og fortell meg, hva truer det faktum at kjernene ikke danner i det hele tatt, for eksempel? Skjer dette? Barnet vil ikke gå? Eller hva mer?

Og også: Ultralydskanneren og barnelege sa at det ikke er noen dysplasi på spørsmålet mitt: bør jeg ha på dekk? Eller spacers? De svarte at de ikke burde, selv lo. Derfor var jeg ikke bekymret, men nå vil jeg ikke spare min tid og penger og vil besøke en ortopedist. Jeg håper, i NIITO normale eksperter.

Meldingen Old Woman Yaga »Fre 27 jan, 2006 11:54

bare med kalsium og fosfor sammen

Du trenger ikke å tenke på det.

Meldingen Old Woman Yaga »Fre 27 jan, 2006 13:24

Det er naturlig at alle barn er forskjellige, og du (foreldrene) er ikke redd for at barnet er 5-6 måneder, men tennene og, for eksempel, ikke er "stengt" Fontanelle. Du er sikker på at tennene vil vokse, og våren vil herdes. Selv om begge disse tilstandene kan beskrives som "oral dysplasi" og "kranial dysplasi". Tilsvarende, med tegnet på DTS. Tross alt, i hovedsak er DTS en svak, ufullstendig utvikling av en ledd. I de fleste tilfeller er det et naturlig trekk ved et lite barns kropp, og mye mindre ofte et tegn på sykdom.

Dermed er problemet med hofteleddsdysplasi (TPA) som av foreldrene mer på grunn av den skremmende lyden diagnose og mangel på livserfaring på dette emnet, enn på grunn av selve alvorlighetsgraden av avvik i utviklingen av felles tazobedrennnogo.

The Cheshire Cat post »ma 30 jan 2006 1:46

Legg inn gjest »tirs 31 jan 2006 19:07

Kjære lege, sibmamy! Emner har allerede blitt diskutert om avvik i utviklingen av ossifikasjonskjerner, på den raske vektøkningen på GW, jeg vil tegne mulige paralleller (hvis det er, selvfølgelig...).
Min sønn er 2 måneder og 3 uker gammel, han er et lyst og ganske rolig barn. Født 3750 kg på HS på forespørsel ved å bruke en rodzale felles og et opphold i p g, gradvis nærmer seg 8 kg, en uke vektet i klinikken. Vi spiser med glede. Vi aksepterer vit D profylaktisk.
I dag ble ultralyd av hofteleddene utført, leddene er dannet riktig, men det er ikke engang et snev av endringskjerner. Vi ble sendt på høring til instituttleder ved senteret, som vertskap for oss, hun sa at "vi har noen endokrine lidelser, er barnet veldig løs, forspist", er det nødvendig å utelukke diabetes og dysbiosis.

Fortell meg, er det en reell forbindelse mellom en stor økning og et brudd på dannelsen av kjerner?
Er det mulig for diabetes i et barn på HB, hvordan skal det manifestere?
Om dysbakterier, jeg vil ikke engang oppheve emnet, etter min mening er det ingenting å si om barnet på HBV....
Jeg håper virkelig på svaret fra den fremtredende YaYa og alle som har noe synspunkt!
Takk!

The Message Ksyu "tue 31 jan 2006 21:44

Meldingen Ksyu »ons 01 feb 2006 12:03

Melding til barryga »Tors Feb 02, 2006 23:47

Meldingen til Yakov Yakovlev »Fre Feb 03, 2006 1:22

Jeg er ikke en podiatrist og vskidku ikke huske alle tallene, men ser inn ORTHOPEDIC "primer" Jeg fant at kjernen av forbening radiografisk (!) I disse beina er bestemt i 3-6 mesyaetsev.

Hvis han gjør noe slikt, ikke begrunnede uttalelser, må du bare spørre - hva er det egentlig.
Hvis vi skal redusere funksjon av skjoldbruskkjertelen (hypotyreose), her er noen tegn til å være "hemmet vekst, dårlig vektøkning, redusert appetitt, slapphet, døsighet, mental retardasjon, forstoppelse, blek og chuhaya hud." Vel, og så videre. Etc..
På grunn av overfeeding på morsmelk - en myte.
Diabetes før året er en kategorisk sjelden sykdom, og i den alderen skjer det ikke.
Dysbacteriosis er ALL-RUSSIAN paranoia (jeg har allerede uttrykt min mening på DB mange ganger). Spesielt hvis du forbinder dysbakterier, data om ultralyd og. vektøkning.

Så langt, sannsynligvis, kan vi ikke snakke om brudd på dannelsen av kjerner. Tross alt har alle normer i medisin (når det gjelder statistikk) en viss variasjon i normale verdier. Det er derfor i boken jeg fant tall fra 3 til 6 måneder, og ikke så - ossifikasjonskjerner skal vises nøyaktig i 180 dager. Det er 180, ikke 179
Et annet problem er at generelt, med intensiv vekst og gevinster, kan det være litt mangel på vitamin D og kalsium. Men igjen - i morsmelk går det hele veldig forsiktig. Tross alt er forholdet mellom kalsium og fosfor i melk ideell når det gjelder absorpsjon. Vitamin D - hvis det er manifestasjoner av mangelen (de første tegn på rickets), så øker dosen. Men dette kan bare løses ved inspeksjon!

Jeg kan bare si en ting sikkert. I vår avdeling har diabetes hos barn blitt behandlet i mer enn 30 år. Jeg kan definitivt si (jeg snakket personlig med legen min) - i løpet av de siste 25 årene har det vært bare ett barn med diabetes opptil et år. Og det var han i alderen nærmere år 1.